PIHAKAVERI

Pihasuunnittelutoimisto

 

Hoitosopimukset ja talkoopäivät taloyhtiöiden avuksi!

 

Kaunis ja näyttävä piha-alue antaa lisäarvoa asumiseen ja viimeistelee vaikutelman hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Taloyhtiön viheralueiden ylläpito on huoletonta jättää ammattilaisen hoidettavaksi! Pihakaverilta hoituvat niin yksittäiset hoitotyöt, räätälöidyt hoitosopimukset kuin taloyhtiöiden talkoopaketitkin. Tulemme myös hoitamaan pihan kevättyöt puolestanne pois, mikäli talkooväestä on pulaa.

 

 

Palvelumme taloyhtiöille

 

  • Viheralueiden hoitotyöt
  • Hoitosopimukset
  • Talkoopäivät

 

 

Viheralueiden hoitotyöt

 

Pensasaitojen leikkaukset, pensasryhmien kitkentä, kasvien hoitoleikkaukset, istutusalueiden rakentamiset ja uusimiset, kivetyksen reunojen siistimiset, lannoitukset... Näitä ja monia muita viheralueiden hoitotöitä teemme ammattitaidolla.

 

Hoitosopimukset

 

Hoitosopimukset tehdään yksilöllisesti jokaiselle kohteelle erikseen. Hoitosopimus voi sisältää kerran kasvukaudella tehtäviä toimenpiteitä tai olla jatkuvaa ylläpitoa.

 

Talkoopäivät

 

Talkoot tulossa, mutta miten saada homma pakettiin? Pihakaveri auttaa! Talkoopäivää ennen tehtävä neuvontakäynti sekä talkoissa mukana oleva ammattilainen takaavat helpot ja mukavat talkoot. Mikäli osallistujista on pulaa, voitte ulkoistaa koko kevätsiivouksen meille.

 

 

 

 

 

Taloyhtiö Oulu